Om Johanna & Christer

Vi som driver Klokbloggen heter Johanna & Christer. Vilka är vi och hur började vårt samarbete?

Jag (Christer) är en etablerad personalutvecklare och certifierad coach. Mitt specialområde är arbetsmiljöutveckling. Efter att i unga år varit äventyrare och kappseglare blev intresset för hur vi människor fungerar allt större. Jag har nu mer än 15 års erfarenhet inom utbildning, föreläsning och coachning och arbetar med allt från mindre företag till koncerner både nationellt och internationellt. Jag jobbar också med organistationer, kommuner och statliga myndigheter.

Jag (Johanna) är en kreativ person som studerar design och är fotograf. Jag har tecknat sen jag var 3 år, skrivit sen jag var 6 år och fotograferat sen jag var 12 år. För varje år hittar jag nya vägar för min kreativitet att växa och utvecklas. Vid sidan av mitt jobb skriver jag texter om livet, fångar ögonblick med kameran, inreder mitt hem, gör handgjorda smycken och målar tavlor. Jag är den av oss som skriver texterna till Klokbloggen.

Hur började vi?

Jag och Christer träffades då jag startade mitt företag, tanken var då att jag skulle få rådgivning i mitt nyföretagande. Så blev det inte…Två filosofiska, kreativa tänkare och humanister möttes – därefter följde samtal. Samtalen blev fler och fler och tanken föddes att tillsammans skriva en bok om våra samtal och tankar. En vacker dag kanske – men vi börjar såhär. Välkommen till Klokbloggen!